Przygotowanie kawy to sztuka, dlatego sprzedaż kawy przez dystrybutora firmy Pascucci to współpraca polegająca na opiece nad personelem, który przy odpowiednim szkoleniu i treningach jest wstanie przygotować produkt w standarcie wymaganym przez firmę Pascucci.Jedynym problemem na rynku polskim jest fakt, że personel jest w ciągłej rotacji co uniemożliwia osiągnięcie wysokich standartów a tym samym podwyższenia prestiżu lokalu.
Dystrybutorem kawy Pascucci w Polsce jest firma Dystrybucja Kawy Lidia Czuba z Krakowa
Kontakt: tel. 0048 608 706 443
0039 3288329606
e-mail lidiaczuba@gmail.com
Artystyczne mleko wymyślone przez Piero Merlo to sposób dekorowania kapuccino kremem z mlkeka, następny etap do osiądnięcia dla barmanów majacych pasję dla kawy wymagający umiejętności przygotowania w sposób perfekcyjny kremu z mleka, który nalewany na kawę tworzy niepowtarzalne fantazje, które są przedmiotem miedzynarodowych mistrzostw dla barmanów.